Nava lui Boba Fett

75312

5702016913859

Nou

259,99 lei

Acest produs nu poate fi comandat.
 
Mai multe detalii
Fanii Războiul stelelor: The Mandalorian pot juca misiuni de vânătoare de recompense şi bătălii cu această versiune minunată din cărămizi LEGO® a Navei stelare a lui Boba Fett (75312).
Include un mâner pentru un zbor uşor, o cabină cu deschidere pentru minifigurina LEGO , aripi rotative, 2 lansatoare de piroane şi 2 tunuri explozoare duble care se rotesc (fără tragere).
Acest set de calitate premium include de asemenea minifigurinele LEGO Boba Fett şi Mandalorian cu arme, plus o cărămidă carbonit care încape într-un compartiment al navei stelare.

Joacă-te şi expune
De asemenea, exist[ un vehicul transportor pentru a deplasa nava stelară, putând fi folosit şi ca stativ, astfel încât copiii pot+u00a0expune formidabila jucărie de construcţie în poziţie verticală de zbor.
Setul vine cu instrucţiuni clare, astfel încât chiar şi începătorii LEGO pot construi cu încredere.

Galaxia bucuriei
The LEGO Group creează versiuni din cărămizi ale navelor stelare, vehiculelor, locaţiilor şi personajelor Star Wars™, încă din 1999.
Tematica LEGO Star Wars a dobândit un succes enorm, cu seturi de construcţie ce pot fi super cadouri pentru fanii de toate vârstele.

Write a review

 
Opinii clienți (0)

No customer reviews for the moment.

În această categorie mai sunt 11 produse

Menu

Settings