Sonic the Hedgehog™ – Dealul verde LEGO 21331

21331

Nou

429,99 lei

Acest produs nu poate fi comandat.
 
Mai multe detalii
Sărbătorește o emblemă a culturii pop și prezintă un joc cu adevărat clasic, cu acest model LEGO® Ideas Sonic the Hedgehog™ - Dealul verde (21331). Bucură-te de momente plăcute fără întreruperi, recreând detaliile autentice ale Dealului verde, inclusiv un palmier, podul în buclă, inelele, ecranele TV, eggmobilul lui Dr. Eggman și o platformă cu arc pentru Salturi Super Sonice.

Personaje emblematice
Aranjează nivelul așa cum dorești și adu-l la viață cu o minifigurină Sonic the Hedgehog și figurinele Dr. Eggman, Moto Bug și Crabmeat. Sunt incluse instrucțiuni de construcție pas cu pas și, la fel ca în joc, poți colecta Smaralde Haos pe parcurs. Stativul de expunere pentru cele 7 Smaralde și figurina Sonic completează piesa centrală colorată. În concluzie, este cel mai grozav cadou nostalgic Sonic pentru tine sau oricare fan.

Posibilități nesfârșite
Bun venit la seturile LEGO pentru adulți: un spațiu pentru a te relaxa și a construi modele detaliate care aduc omagii jocurilor, istoriei, călătoriilor, sportului, științei, tehnologiei și divertismentului.

Write a review

 
Opinii clienți (0)

No customer reviews for the moment.

Menu

Settings